НачалоИмоти за продажбаАпартамент (Sunset Deluxe Marittima - 28478)

Sunset Deluxe Marittima

Този имот е част от комплекс
Sunset Deluxe
Луксозни семейни жилища сред природата

Общо 64 имота: 53 продадени, 0 резервирани, 11 свободни. Цени и наличности...

Характеристики на имота

Апартамент / Едностаен апартамент / Двустаен апартамент
Площ: 32.98 кв.м. (нетна площ) плюс 3.94 кв.м. (общи части)
Спални: 1-3
Етаж: 3
Състояние: прочетете текста
Обзавеждане: Обзаведен/необзаведен
Реф. номер: Sunset Deluxe Marittima - 28478

Местоположение на имота/комплекса

Местоположение: Област / Близо до к.к. Слънчев бряг

Адрес на офертата:

Втората фаза на комплекса Sunset Deluxe Romana вече е в продажба при промоционални цени от 525 Евро/м2. Старт на строителството 01.10.2014 г. и завършване на сградата 01.06.2015 г. Вижте всички цени на свободните за продажба апартаменти във втора фаза "Romana".

Атмосфера, вдъхновена от духа на Тосканската Ривиера в Италия…
Стил, следващ класическата италианска архитектура... Близо до природата и в пълна хармония с нея!
Това е “Сънсет Делукс”!

Гледайте кратък филм за комплекс “Сънсет Делукс

За разлика от повечето ваканционни комплекси, построени по българското Черноморие до сега този предлага коренно различна концепция за локация, живот, почивка, дизайн и архитектура, оформлнение на вътрешните пространства, обслужване и поддръжка.
Посветен изцяло на идеята за La Dolce Vita (Сладък живот), пресъздавайки я в акварелните пейзажи на района, „СЪНСЕТ ДЕЛУКС“ е насочен към хората, които умеят да ценят високото качество на живот, търсят спокойна среда и се стремят към удовлетворение на всички свои сетива.
Прочетете внимателно този текст до края и ще разберете защо комплексът е единствен по рода си в района… Ще разберете дали вие сте човек, който може да оцени предимствата на тази уникална атмосфера и среда на спокойствие, хармония и безкрайно удовлетворение на всички сетива…

“СЪНСЕТ ДЕЛУКС” / SUNSET DELUXE е най-новата и елитна фаза на затворения мини-курорт “СЪНСЕТ КОШАРИЦА”, разположен недалеч от известните морски курорти Слънчев Бряг, Несебър и Свети Влас. Инвеститор на проекта е строително-предприемаческата компания “Чобанов и Стоянов” ООД, част от нашата корпоративната група (група компании на SUPER ИМОТИ). “Чобанов и Стоянов” ООД съществува от 2004 г. и до момента е завършила успешно и предала в експлоатация повече от 20 сгради в 15 комплекса, с обща разгъната застроена площ от над 150 000 кв.м.

“СЪНСЕТ ДЕЛУКС” е коренно различна концепция за “премимум клас” затворен жилищен комплекс от ваканционни апартаменти. От позицията на своя дългогодишен опит и наблюдавайки множеството допуснати концептуални грешки, довели до негативни явления сред множество ваканционни сгради и комплекси в района на Слънчев Бряг, инвеститорите от “Чобанов и Стоянов” ООД подхождат коренно различно. Те създават елитен затворен комплекс от клубен тип, вдъхновен от атмосферата на района Тоскана в Италия и стила на класическата италианска архитектура.
“СЪНСЕТ ДЕЛУКС” е подчинен на няколко основни принципа за качествена среда на живот и посветен изцяло на концепцията за Dolce Vita:
• Близост с природата — далеч от шума и блъсканицата в съседните претъпкани курорти
• Много въздух и пространство — без плътно застрояване, без високи сгради, без интензивно движение на автомобили, без замърсяване, без тълпи от туристи и шум…
• Чудесен класически дизайн на сградите в италиански стил и вътрешно оформление на пространствата — дело на най-успешните български архитекти за последните години “Studio Genig”.
• Богато озеленена цветна градина, чиито ландшафтен проект е вдъхновен от характерните италиански градини.
• Специално подбрано общество от съседи — интелигентни и успешни хора, ценящи качеството на средата, тишината и спокойствието, удоволствието от истински важните неща в живота…
• Жилищна сграда, а не апарт-хотел! Краткосрочното отдаване под наем на туристи не е разрешено!
• Акцент на перфектното обслужване на обитателите и тяхното удовлетворение — целогодишно работещ мини-курорт, обслужване на най-високо ниво от професионален екип, чудесна българска храна и напитки, отлични възможности за свободното време, постоянен транспорт до съседните курорти, областния град Бургас и летището. И всичко това на разумни цени, които ще ви изненадат изключително приятно!

“СЪНСЕТ ДЕЛУКС” се състои се 6 триетажни вили в класически средиземноморски стил, всяка от които е с разгъната застроена площ от само 1187 кв.м. Всяка една от вилите е оградена с живописно оформени вътрешни пространства — богато озеленени градини с разнообразна декоративна растителност, 6 басейна за деца и възрастни, зони за отдих и разходка, различни екстри за рекреация и спорт.

• Перфектен дизайн и архитектура в класически италиански стил, без аналог по цялото Черноморие;
• Ниско триетажно застрояване от вили с апартаменти, всяка една с РЗП от само 1187 кв.м.;
• Монолитно тухлено строителство с бетонна конструкция, по всички съвременни изисквания;
• Безупречно оформяне на общите пространства и двора на комплекса с множество зеленина, цветя и екстри за собствениците;
• Гъвкава конпцеция на апартаментите с възможност за закупуване от най-малки студия до 2-стайни и 3-стайни апартаменти.
Уникални апартаменти със собствена градина и дворно място на нулевия етаж на сградата;
• Отлична функционалност на жилищата и оптимален размер на помещенията;
• Справедливи цени за толкова високо качество на строителството и стандартa на довършителните работи — от 660 до 695 Евро/м2 с ДДС!
• Изгодни цени за годишната поддръжка (такса от само 9 Евро/м2 с ДДС) и всички допълнителни услуги, от които биха се нуждаели собствениците;
• Договорени множество бонуси и отстъпки за собствениците от всички услуги, предлагани в мини-курорта “СЪНСЕТ КОШАРИЦА”;
• Чудесен баланс от характеристики, отговарящи на класическото разбиране за луксозен живот и почивка за цялото семейство!

Комплексът е напълно самостоятлено отделен с ограда и собствен пропускателен режим (бариера с контролиран достъп), но естествено свързан като неразделна част от известния мини-курорт “СЪНСЕТ КОШАРИЦА”, разположен в съседство. Построен на няколко етапа през периода 2004-2011 г., днес мини-курортът “СЪНСЕТ КОШАРИЦА” е единствен по рода си в района на Слънчев Бряг, разположен в непосредствена близост до планина, гора и море. Построен в хълмистите покрайнини на добре уреденото крайморско село Кошарица, мини-курортът се намира в непосредствена близост до последните планински възвишения на Стара Планина, в район с широколистна растителност и директни гледки към целия морски залив на Слънчев Бряг и Несебър. Тези известни черноморски курорти са на разстояние от около 7 км. До тях се стига бързо и лесно по добре поддържани асфалтови пътища, със собствен или градски транспорт, както и със собствен редовен транспорт, организиран с мини-бусове на самия комплекс.
“СЪНСЕТ КОШАРИЦА” разполага с богат избор от удобства за спорт и развлечение, както и с няколко търговски зони, които на практика гарантират на всички отседнали тук възможността да почиват и да се забавляват пълноценно през цялата година, без да се налага да напускат комплекса. Сред по-важните удобства на мини-курота “СЪНСЕТ КОШАРИЦА” можем да изтъкнем:
• 5 басейна със зони за плуване на възрастни и деца;
• 2 ресторанта – закрит ресторант с пълно меню от ястия и напитки и открит (летен) ресторант-бар с по-леко меню и възможности за много развлечения (караоке, гледане на спортни меропртиятия и др.);
• Магазин за хранителни продукти и кафене, работещи целогодишно;
• Детска площадка, в близост до летния ресторант;
• Рецепция на входа на комплекса;
• Спортен център с фитнес и уелнес зона – сауна, парна баня, масажи и др.;
• Конферентна зала за 120 човека, както и по-малка заседателна зала;
• Игрище за тенис, с изкуствена трева. Възможност за ползване и като игрище за футбол на малки врати;
• Вътрешни охраняеми паркинги за безплатно ползване от собственици и техните гости;
• Жива охрана;
• Туристически услуги – организация на екскурзии, турове, екстремни спортове и др.;
• Услуги по резервация на автомобили под наем;
• Наем на планински велосипеди;
• Рекреативно-медицински център, който ще бъде завършен през 2014 с множество възможности за оздравителни и разкрасителни процедури;

Мини-курортът “СЪНСЕТ КОШАРИЦА” е удобен за целогодишно обитаване и целогодишно предлага за собствениците множество полезни услуги – чистене, пране, поддръжка на имотите, ремонти, гледане на деца, пазаруване по поръчка, проветряване и освежаване на имотите, посрещане с автомобил на пристигащи собственици от летището или от всяка друга точка в страната, подготовка на имота за посещение на собственика, трансфери до всяка точка на страната или съседните държави и още много ценни услуги за собствениците. За собственици и гости със специални изисквания, нашият екип на място предлага и VIP-обслужване на най-високо ниво.

Всички собственици и гости, отседнали в “СЪНСЕТ ДЕЛУКС” могат да ползват неограничено всички екстри на мини-курорта “СЪНСЕТ КОШАРИЦА” при специални условия, както и да ползват отстъпка в търговските и развлекателните зони на комплекса.
За всички подробности и детайли по концепцията и характериските, моля прочетете информацията, следвайки линковете по-долу, а също и в табовете в горната част на тази страница.

Комплексът разполага с достатъчно на брой охраняеми открити паркоместа за автомобили, които се предлагат за продажба на цена от 2000 Евро/брой. Паркоместата са със стандартни размери от 2.5m х 5m и обща площ от 12.5 m2. С цел предотвратяване на неправомерно паркиране, всяко паркомясто е снабдено със съответен предпазващ механизъм с осигурено заключване със секретен ключ.

Нашите преимущества — с какво сме по-добри от другите...
"Единствен по рода си" — това е основното преимущество на Sunset Deluxe! Няма да срещнете такъв жилищен комплекс никъде в България!
Радостта от неповторимото ще бъде винаги с вас в Sunset Deluxe.

Вижте какво ще намерите при нас, което другите няма да могат да ви предложат:
• Далеч от тълпата и шума на големите и пренаселени курорти... Но близо до природата и в пълна хармония с нея — недалеч от морето и планината...
• Минимална плътност на застрояването на територията — преимущество на свободните пространства, зелените зони и зоните за отдих пред сградите.
• Ниско, триетажно строителство на малогабаритни сгради — всяка с един вход и с РЗП от само 1187 кв.м.
• "Апартаментна вила", а не жилищен блок — уникална концепция за развитие на сградите във вид на красиви, свободно стоящи вили, отрупани със зеленина, въздух и много свободно пространство.
• Изящен и отличителен архитектурен дизайн в стила на италианската Ривиера.
• "Жилищна сграда, а не апартаментен хотел" — с цел гарантиране на спокойствието и безопасността на собствениците, краткосрочното отдаване под наем на туристи не е разрешено.
• Концепция "двор без автомобили".
• Свободна планировка на апартаментите — възможност за реализация на апартамент с разпределение на помещенията по желание на купувача.
• Индивидуален архитектурен проект — възможност за дизайн на апартамента изцяло според желанието на купувача.
• Разсрочено плащане до 10 години с мининално годишно оскъпяване.
• Изплащане на 100% от цената на вноски, изцяло по банков път, по сметка на инвестиционната компания в българска банка.
• Нотариално прехвърляне на имота на реална цена и записване на пълната цена в нотариалния акт.
• Цени без конкуренция за толкова високо качество на строителството, дизайна и заобикалящата среда: от 640 до 695 Евро/м2 и охраняеми парокоместа от само 2000 Евро. Управление и поддръжка на комплекса с годишна такса от само 9 Евро/м2.
Демократични цени и множство допълнителни отстъпки в заведенията и магазините на комплекса.
• Инвестиция в собствения ви качествен стил на живот, която ще работи за вас, а няма да ви тежи!

Харесва ли ви този имот? Препоръчайте го на приятелите си!

ТОЗИ ИМОТ НЕ Е ЗА ПРОДАЖБА

Цени от

€ 14 500

292 €/кв.м. Площ: 32.98 кв.м.

Без комисионна от купувача!
При покупка се начисляват допълнителни разходи
Важно: условия и начин на плащане

Вашият брокер

Пепи Куцарова

Пепи Куцарова

Офис Район Слънчев бряг (SUPER ИМОТИ)
  • К-с “Sunset Kosharitsa”, сграда №8 , с. Кошарица 8253, общ. Несебър
  • 0882 322 228
  • 0554 57 993
  • Изпратете имейл

Допълнителни услуги за имота

Застраховка на имота от
ИЗГОДНИ ЗАСТРАХОВКИ
Обзавеждане и интериорни решения от FURNISH.BG
Бутиково строителство и ремонти от ЧОБАНОВ & СТОЯНОВ
Управление и поддръжка на имота с PROPERTYMANAGEMENT.BG
Отдаване под наем на туристи с APARTMENTSBULGARIA.BG
Пътувайте в България и по целия свят със SILKY.BG
Преместване на дома и офиса с HAMALI.BG
В момента изграждаме комплекса Вили Сънсет! Вижте го ...
С нас можете да построите къщата или вилата, за която мечтаете!
Харесва ли ви тази къща? Вижте нашия нов проект за планински вили!