НачалоИмоти за продажбаАпартамент (Sunset Deluxe Marittima - 28478)

Sunset Deluxe Marittima

Този имот е част от комплекс
Sunset Deluxe
Луксозни семейни жилища сред природата

Общо 64 имота: 53 продадени, 0 резервирани, 11 свободни. Цени и наличности...

Характеристики на имота

Апартамент / Едностаен апартамент / Двустаен апартамент
Площ: 32.98 кв.м. (нетна площ) плюс 3.94 кв.м. (общи части)
Спални: 1-3
Етаж: 3
Състояние: прочетете текста
Обзавеждане: Обзаведен/необзаведен
Реф. номер: Sunset Deluxe Marittima - 28478

Местоположение на имота/комплекса

Местоположение: Област / Близо до к.к. Слънчев бряг

Адрес на офертата:

Интериор

Интериорен дизайн и обзавеждане на апартаментите
Апартаментите в “СЪНСЕТ ДЕЛУКС” могат да се предадат на техните купувачи стандартно в два варианта на интериор по избор на купувача. Първият вариант е по-опростен и включва цветови решения на подовете, стените и таваните, които са оптимални за обзавеждане с възможно най-различни видове и стилове мебели. Това е вариантът, който най-добре пасва на пакета обзавеждане тип “Универсален”, но така или иначе избраните в него интериорни решения са стандартни и биха паснали на почти всякакви мебели.
Вторият вариант интериорно завършване е според проект на водещ интереиорен дизайнер от нашето архитектурно бюро, който беше нает от нас да изготви финалния облик на интериора, както на апартаментите, така и на вътрешните общи части на сгрдата. Показаните на 3d визуализациите апартаменти и общи части са изготвени именно според този вариант. Завършването според този вариант ще изисква минимално допълнително заплащане над стандартния пакет.
Предлагаме и трети вариант на интериорно завършване “Индивидуален”, който е напълно по желание на клиента.

Вариант 1 – “Универсален интериор”: без оскъпяване на цената на жилището. Посочените в списъка продажни цени на апартаментите са за завършване на апартаментите именно в този вариант. Както издава и името му, той е създаден с цел да може да удовлетвори максимален брой решения за мебелирането и пасва добре на почти всички видове мебели. При този вариант жилището се издава в следния вид:
• напълно завършено, с настилки от теракот в банята и коридора и ламиниран паркет в спалнята и хола;
• настилки от специален теракот за външно ползване по балконите
• стени, машинно шпакловани (гипсокартони няма да се използват!) и боядисани с латексова боя бял цвят;
• с интериорни врати от MDF, с поставени брави и ключалки, шпионка, звънец и метална табелка с номера на апартамента;
• поставени електрически ключове и контакти от модерен дизайн тип “Schneider Electric” (или идентични от друг производител);
• дограма първо качество от PVC, с цвят естетически отговарящ на фасадите;
• поставена санитария в банята от Ideal Standard (тоалетна чиния, умивалник, батерии и кранчета);
• фаянсови плочки в баните с безупречни качество и дизайн, напълно в тон с цялостния интериорен дизайн на апартаментите и сградата;
• душкабина стъклена от реномиран производител и високо качество с цел дълговечност и красив дизайн;
• монтирани аксесоари за баня – огледало, рафтче под огледалото, държачи за: хавлиени кърпи, тоалетна хартия, сапун, битови пособия.
• предвидени въздуховоди и отдшушници за кухнята и банята;
• сифони на пода в банията и тоалетната, както и на балкона (свързани към водосточната тръба);
• осветително тяло на балкона;
• климатик марка “Osaka” (лиценз и части на Mitsubishi) с вътрешно тяло и външно тяло (скрито в специална ниша на балкона с цел запазване на добрия естетически вид на сградата). Апартаментите се предават оборувани с климатик във всекидневната. В случай, че купувачът желае може да поръча поставяне на климатик и в спалнята на своя апартамент срещу доплълнително заплащане без оскъпяване, покриващо стойността на климатика и труда за неговото поставяне;
• партерните апартаменти се предават с градински тераси в следния вид: затревени и с градинска настилка, с огради от специална мрежа, изцяло покрита с жив плет и портичка (с монтирана брава и ключалка) към двора на комплекса. Монитрани специални ключалки на вратата на апартамента към градината);

Вариант 2 – “Interior Pro”: оскъпяване с 20% на цената на жилището. Интериорните решения и цялостен проект за завършване са дело на талантлив дизайнер от нашето архитектурно бюро “Genig Studio”. При този вариант специален проект за интериорен дизайн е изготвен и за балконите на стандартните апартаменти, а така също и за градинските тераси на апартаментите на партерното ниво. Завършването на жилището според този вариант на интериора изисква допълнително заплащане от страна на купувача и оскъпяване на цената на жилището в рамките на 20%.

Вариант 3 – “Индивидуален интериор”. Интериорът на жилището е според желанията и вкуса на купувача. Остойностяването на довършителните работи се извършва от нашия екип допълнително въз основа на предварително изготвено подробно техническо задание и професионален проект от страна на купувача или негов дизайнер. За по-специфични дейности ние пренаемаме екип от подизпълнители под контрол на нашия проектен мениджър, които извършват професионално поставените в проекта задачи.
Не се допуска извършването на довършителни работи по жилищата лично от самите собственици или наети от тях бригади от майстори поради нуждата от запазване на цялостния естетически вид на сградите и коридорите и гарантиране на спокойствието на другите собственици в сградата и комплекса. За нас е невъзможно да контролираме действията на трети лица в комплекса, поради което е задължително всички подобни дейности да бъдат извършвани от технически екип под наш контрол.
В случай, че клиентът желае ние можем да го свържем с един от нашите интериорни дизайнери-архитекти на “Genig Studio” за съгласуване на индивидуално задание за интериорен проект на неговия апартамент. В този случай клиентът работи директно с дизайнера/архитекта и ние не оскъпяваме допълнтелно неговите услуги.

Харесва ли ви този имот? Препоръчайте го на приятелите си!

ТОЗИ ИМОТ НЕ Е ЗА ПРОДАЖБА

Цени от

€ 14 500

292 €/кв.м. Площ: 32.98 кв.м.

Без комисионна от купувача!
При покупка се начисляват допълнителни разходи
Важно: условия и начин на плащане

Вашият брокер

Пепи Куцарова

Пепи Куцарова

Офис Район Слънчев бряг (SUPER ИМОТИ)
  • К-с “Sunset Kosharitsa”, сграда №8 , с. Кошарица 8253, общ. Несебър
  • 0882 322 228
  • 0554 57 993
  • Изпратете имейл

Допълнителни услуги за имота

Застраховка на имота от
ИЗГОДНИ ЗАСТРАХОВКИ
Обзавеждане и интериорни решения от FURNISH.BG
Бутиково строителство и ремонти от ЧОБАНОВ & СТОЯНОВ
Управление и поддръжка на имота с PROPERTYMANAGEMENT.BG
Отдаване под наем на туристи с APARTMENTSBULGARIA.BG
Пътувайте в България и по целия свят със SILKY.BG
Преместване на дома и офиса с HAMALI.BG
Харесва ли ви тази къща? Вижте нашия нов проект за планински вили!
В момента изграждаме комплекса Вили Сънсет! Вижте го ...
С нас можете да построите къщата или вилата, за която мечтаете!